Zupa owocowa

Ilość porcji: 6
Czas przygotowania: 30 minut

Składniki

  • 700 g czereśni
  • 200 g serka Philadelphia Light
  • 1,5 litra wody
  • 2 łyżki cukru
  • kardamon
  • paluszki grissini lub sucharki

Sposób przygotowania

  1. Czereśnie pozbaw pestek, włóż do garnka i posyp cukrem. Po kilku minutach zalej wodą, dodaj kardamon i gotuj przez 20 minut.
  2. Zupę nalej do filiżanek lub miseczek, dodaj serek Phily Light.
  3. Podawaj z paluszkiem grissini lub sucharkiem.

Mam ochotę na

Sałatka w słoiku
Sałatka w słoiku
czas przygotowania: 25 minut
Sernik dyniowy
Sernik dyniowy
czas przygotowania: 30 minut
Zupa krem z pieczonego kalafiora
Zupa krem z pieczonego kalafiora
czas przygotowania: 50 minut
Babka wielkanocna
Babka wielkanocna
czas przygotowania: 120 minut
Sernik z owocami jagodowymi
Sernik z owocami jagodowymi
czas przygotowania: 20 minut