Strona główna
Przepisy
Produkty
Książki kucharskie
Przelicznik kulinarny
Akcje promocyjne
O marce
Dla profesjonalistów
Konkurs
Strona główna
Przepisy
Produkty
Książki kucharskie
Przelicznik kulinarny
Akcje promocyjne
O marce
Dla profesjonalistów
Konkurs
< Wróć do wszystkich przepisów
Podziel się
Koktajl z buraków z dodatkiem jabłek, malin i suszonej żurawiny
Ilość porcji:
1
Czas przygotowania:
60 minut
Składniki
1 średniej wielkości burak
50 g serka Philadelphia Light
½ jabłka
50 g malin
50 g suszonej żurawiny
opcjonalnie woda mineralna do rozcieńczenia koktajlu
miód do smaku
Sposób przygotowania
Buraka zawiń w folię aluminiową i upiecz do miękkości w piekarniku rozgrzanym do temperatury 200° C przez półtorej godziny.
Upieczonego buraka obierz i pokrój w kostkę 1 cm.
Wszystkie składniki, w tym serek Philadelphia Light, włóż do blendera i zmiksuj. Dopraw do smaku.
Znajdź podobne dania:
Na upały
Philadelphia Light
Nabiał
Śniadania/kolacje
Korzeniowe
Inne
Mam ochotę na
Szukaj
Sernik pszczółka
czas przygotowania: 2 godziny
Trdelník
czas przygotowania: 35 minut + czas oczekiwania i pieczenia
Sałatka z makaronem udon
czas przygotowania: 30 minut
Faszerowane patisony
czas przygotowania: 50 minut
Bułeczki cynamonowe z polewą Phily
czas przygotowania: 2 godziny 40 minut