Strona główna
Przepisy
Produkty
Książki kucharskie
Przelicznik kulinarny
Akcje promocyjne
O marce
Dla profesjonalistów
Konkurs
Strona główna
Przepisy
Produkty
Książki kucharskie
Przelicznik kulinarny
Akcje promocyjne
O marce
Dla profesjonalistów
Konkurs
< Wróć do wszystkich przepisów
Podziel się
Crumble z owocami
Ilość porcji:
4
Czas przygotowania:
35 minut
Składniki
2 brzoskwinie
2 jabłka
kilka kiści winogron
15 malin
125 g serka Philadelphia Milka
listki mięty
Kruszonka:
150 g mąki pszennej
100 g miękkiego masła
100 g cukru
4 łyżki płatków migdałów
Sposób przygotowania
Jabłka i brzoskwinie pokrój na mniejsze kawałki, wsyp do formy do pieczenia razem z winogronami.
Składniki na kruszonkę zmiksuj w blenderze kielichowym na jednolitą masę. Kruszonkę rozetrzyj między palcami i posyp nią owoce.
Piecz 20 minut w piekarniku nagrzanym do 190°C (góra, dół). Serwuj z kleksami serka Philadelphia Milka i świeżymi malinami. Posyp listkami mięty.
Znajdź podobne dania:
Nabiał
Philadelphia Milka
Jabłka
Śniadania/kolacje
Owoce
Winogrona
Mam ochotę na
Szukaj
Granola cups z jadalnymi kwiatami
czas przygotowania: 40 minut
Japońskie hotcakes pani Anety
czas przygotowania: 25 minut
Pizza z ziemniakami, rozmarynem, guanciale i cebulą
czas przygotowania: 2 godziny
Tarta dyniowa
czas przygotowania: 90 minut
Pad thai
czas przygotowania: 25 minut