Sos hoisin do kaczki:
1. Wszystkie składniki na sos wymieszaj dokładnie w miseczce. Mięso kaczki poszarp na mniejsze części i zalej uzyskanym hoisin. Warzywa oczyść i pokrój w słupki.
2. Przygotuj chińskie ciasto na naleśniki. W naczyniu wymieszaj łopatką gorącą wodę i mąkę. Wyjmij masę na blat i zagniataj ręką przez około 5 minut. Tak przygotowane przykryj wilgotną ściereczką i odstaw na 10 minut. Po czasie uformuj ciasto w wałek, a następnie podziel na 4 równe części. Z każdej porcji stwórz kulkę i posmaruj olejem sezamowym. Wszystkie rozwałkuj na cienkie placki. Smaż na rozgrzanej, suchej patelni na złoty kolor z obu stron.
3. Gotowe naleśniki posmaruj serkiem Philadelphia z ziołami, nafaszeruj mięsem oraz warzywami. Podawaj bezpośrednio po przygotowaniu.