Strona główna
Przepisy
Produkty
Książki kucharskie
Przelicznik kulinarny
Akcje promocyjne
O marce
Dla profesjonalistów
Strona główna
Przepisy
Produkty
Książki kucharskie
Przelicznik kulinarny
Akcje promocyjne
O marce
Dla profesjonalistów
< Wróć do wszystkich przepisów
Podziel się
Koktajl z buraków z dodatkiem jabłek, malin i suszonej żurawiny
Ilość porcji: 1
Czas przygotowania:
60 minut
Składniki
1 średniej wielkości burak
50 g serka Philadelphia Light
½ jabłka
50 g malin
50 g suszonej żurawiny
opcjonalnie woda mineralna do rozcieńczenia koktajlu
miód do smaku
Sposób przygotowania
Buraka zawiń w folię aluminiową i upiecz do miękkości w piekarniku rozgrzanym do temperatury 200° C przez półtorej godziny.
Upieczonego buraka obierz i pokrój w kostkę 1 cm.
Wszystkie składniki, w tym serek Philadelphia Light, włóż do blendera i zmiksuj. Dopraw do smaku.
Znajdź podobne dania:
Na upały
Philadelphia Light
Nabiał
Śniadania/kolacje
Korzeniowe
Inne
Mam ochotę na
Szukaj
Pikantna zupa paprykowa z serkiem i chrupiącymi spiralkami
czas przygotowania: 35 minut
Kotleciki jagnięce z dipem à la tzatziki
czas przygotowania: 15 minut
Chałka z nadzieniem wiśniowym
czas przygotowania: 125 minut
Causa rellena
czas przygotowania: 40 minut
Halibut w sosie śmietanowym na parze
czas przygotowania: 30 minut