Strona główna
Przepisy
Produkty
Książki kucharskie
Przelicznik kulinarny
Akcje promocyjne
O marce
Dla profesjonalistów
Strona główna
Przepisy
Produkty
Książki kucharskie
Przelicznik kulinarny
Akcje promocyjne
O marce
Dla profesjonalistów
< Wróć do wszystkich przepisów
Podziel się
Kolorowa sałatka warzywno-owocowa
Ilość porcji: 6
Czas przygotowania:
ok. 15 minut
Składniki
40 g sałaty roszponki
60 g sałaty rzymskiej
150 g malin
150 g truskawek
2 owoce kiwi
6 rzodkiewek
1 duży owoc awokado
2 łyżeczki soku z limonki
125 g serka Philadelphia Light (opakowanie)
Sposób przygotowania
W 6 miseczkach ułóż liście sałat, maliny, plasterki truskawki, kiwi, rzodkiewki i pokrojone w większe kawałki awokado.
Serek Philadelphia Light wymieszaj z sokiem z limonki.
Sałatkę podawaj z serkowo-limonkowym dipem.
Znajdź podobne dania:
Jagodowe
Na upały
Philadelphia Light
Nabiał
Egzotyczne
Warzywa
Liściowe
Truskawki
Owoce
Korzeniowe
Sałatki
Inne
Dla dzieci
Awokado
Mam ochotę na
Szukaj
Naleśniki z ryżem i owocami
czas przygotowania: 40 minut
Tureckie kofty z dipem
czas przygotowania: 35 minut
Pizza neapolitańska
czas przygotowania: 20 minut + 25 godz. autolizy i wyrastania ciasta
Ciasto duszkowe
czas przygotowania: 90 minut
Pieczone marchewki z serkiem czosnkowym
czas przygotowania: 30 minut