Strona główna
Przepisy
Produkty
Książki kucharskie
Przelicznik kulinarny
Akcje promocyjne
O marce
Dla profesjonalistów
Strona główna
Przepisy
Produkty
Książki kucharskie
Przelicznik kulinarny
Akcje promocyjne
O marce
Dla profesjonalistów
< Wróć do wszystkich przepisów
Podziel się
Bajgiel z łososiem
Ilość porcji: 2
Czas przygotowania:
10 minut
Składniki
2
bajgle
125 g
serka Philadelphia ze szczypiorkiem
4
liście sałaty masłowej
4
plastry łososia wędzonego na surowo
8
plastrów zielonego ogórka
kilka
gałązek koperku
Sposób przygotowania
Bajgle przekrój wzdłuż i posmaruj serkiem.
Na dolnych częściach bajgli poukładaj po 2 liście sałaty masłowej, po 2 plastry łososia, po 4 plastry ogórka, a następnie posyp gałązkami koperku.
Każdą porcję przykryj wierzchnią częścią bajgla.
Znajdź podobne dania:
Philadelphia ze szczypiorkiem
Ryby i owoce morza
Warzywa
Liściowe
Dyniowate
Przystawki i przekąski
Łosoś
Mam ochotę na
Szukaj
Zupa krem z awokado
czas przygotowania: 35 minut
Sushi z krewetkami w tempurze
czas przygotowania: 1 godzina
Lasagne z mięsem, cukinią i beszamelem
czas przygotowania: 2 godziny
Roladki z indyka po toskańsku
czas przygotowania: 45 minut
Turecka zupa z soczewicy (mercimek çorbası)
czas przygotowania: 45 minut