Strona główna
Przepisy
Produkty
Książki kucharskie
Przelicznik kulinarny
Akcje promocyjne
O marce
Dla profesjonalistów
Strona główna
Przepisy
Produkty
Książki kucharskie
Przelicznik kulinarny
Akcje promocyjne
O marce
Dla profesjonalistów
< Wróć do wszystkich przepisów
Podziel się
Sałatka owocowa w arbuzie
Ilość porcji: 6
Czas przygotowania:
20 minut
Składniki
1 mały arbuz
1 nektaryna
2 morele
1 brzoskwinia
125 g serka Philadelphia Light
12 malin
14 listków mięty
Sposób przygotowania
Arbuza przetnij na pół, wydrąż miąższ i pokrój w grubą kostkę.
Nektarynę, morele i brzoskwinię pokrój na ósemki. Wymieszaj wszystkie składniki i przełóż do wydrążonych połówek arbuza.
Posyp malinami i nałóż serek za pomocą 2 łyżeczek. Posyp listkami mięty.
Znajdź podobne dania:
Jagodowe
Na upały
Philadelphia Light
Pestkowe
Egzotyczne
Owoce
Sałatki
Dla dzieci
Grill
Mam ochotę na
Szukaj
Gruszka gotowana w herbacie
czas przygotowania: 25 minut
Kotleciki orzechowe z kapustą na miodzie i żurawinowym serkiem
czas przygotowania: 90 minut
Kofty z indyka z miętowym sosem i sałatką tabbouleh
czas przygotowania: 45 minut
Gruszki czarownicy
czas przygotowania: 20 minut
Wiosenne tosty z łososiem i ogórkiem
czas przygotowania: 15 minut